UUTINEN 26.7.2019

Näin koulutat lohikäärmeesi-trilogian loputtua fanit ovat jääneet kaipaamaan lisää. Elokuvasarja loppui hienosti, mutta olisi niin kivaa pääästä vielä kerran näkemään kaikki rakastetut viikingit ja lohikäärmeet, sekä palata uuteen Öystilään.

Onneksi viimein on selvinnyt iloisia uutisia, nimittäin vaikuttaa siltä että tämän vuoden loppupuolella on tulossa uusi lyhytelokuva! Tieto ei ole täysin virallista, mutta NKL-elokuvien ohjaaja Dean DeBlois on vihjannut tulevasta projektista pitkään, sekä elokuvia mukana tekemässä ollut Richard Ashley Hamilton on sanonut että uusi jouluspesiaali on tulossa. Projektista ei toistaiseksi tiedetä tämän enempää, eikä sen tulo edelleen ole sataprosenttisen varmaa, mutta vaikuttaa vahvasti siltä, että jonkinlainen lyhytelokuva on tekeillä. Nyt ei auta kuin pistää peukut pystyyn ja odottaa lisää infoa!

Toisesta tulevasta lohikäärmeprojektista on ilmaantunut ensimmäinen virallinen kuva. Kyseessä on uusi spinoff-televisiosarja Rescue Riders, joka kertoo viikingeistä ja lohikäärmeistä, mutta ei ole tekemisissä NKL-maailman kanssa. Sarja on näillä näkymin tulossa Netflixiin syyskuussa 2019 ja kertoo kaksosista Dakista ja Leylasta, jotka viettävät päivänsä pelastamalla lohikäärmeitä.


9 kommenttia:

  1. Tämä ei sinänsä liity aiheeseen mutten tiedä mikä uutinen olisi oikea tästä kertoa mutta: olen kehitellyt teorian liittyen nkl2 elokuvaan elikkä Dragon paha alfa on Valkan hyvän alfan emo --> Emo tappaa oman poikasensa :( tää perustuu siihen että Äärirajoille sarjassa Krogan halusi lohikäärmeiden kuninkaan eli pahan alfan. Kroganhan kuitenkin työskenteli Dragolle ja koska Krogan epäonnistui niin Drago päätti hakea alfan itse. Paha Alfa oli kuitenkin muninut munan jonka Hikotus pelasti jääluolasta. Sarjan viimeisen jakson lopussa kerrottiin että Siivenneidot veivät munan jollekkin vuorelle josta Valka sen myöhemmin haki. = Paha alfa oli Hyvän alfan emo ja he tappelivat nkl2 elokuvassa En tiedä saiko kukaan tästä mitään selvää. Kun tajusin tän jutun olin aika surullinen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa voi kyllä olla järkeä. Ja lohikäärmeistä puheen ollen, sitten kun päivittelet lohikäärmeiden tietoja, ei varmaan olisi huono idea vaihtaa Punakalman nimeksi Punainen kuolema ja Karjuvan kuolon nimi Kirkuvaksi kuoloksi. Listalta myöskin puuttuu kokonaan Rymymahti.

      Poista
    2. Hieno teoria Pauliina! En ihmettelisi jos se olisi totta, ja silloin se tekisi hyvän alfan kuolemasta entistä traagisemman. Hyvin sain selvää mitä yritit sanoa. :)

      Poista
    3. Moikka Olli!

      Punakalman ja Karjuvan Kuolon nimet pohjautuvat televisiosarjassa mainittuihin suomenkielisiin nimiin, joten en varmaankaan tule vaihtamaan niitä. En ole ihan varma mikä lohikäärme Rymymahti on - tiedätkö mikä sen nimi on englanniksi? Tai tiedätkö jonkun sivun missä olisi kuva siitä?

      Poista
  2. Toivon tosi paljon ton mahdollisen lyhytelokuvan toteutumista! Kuten sanoitkin, kolmannen leffan onnistumisesta huolimatta ois mahtavaa päästä tuttujen hahmojen pariin viel kerran.

    Rescue Ridersistä en oo yhtään innoissani, vieläpä kun se on pienille lapsille suunnattu. Vaikuttaa siltä, ettei kovin jännittäviä seikkailuja ole luvassa, enkä jaksa uskoa, että yksikään hahmoista onnistuisi pääsemään lähellekään esimerkiksi Hikotuksen, Astridin ja Hampaattoman tasoa. Toisaalta, osoittautuihan Leijonakuningas-lastensarja Leijonakaartikin ihan kelvolliseksi. Joten eiköhän Rescue Riders faninsa löydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Onneksi tänään viimein ilmoitettiin, että uusi lyhytelokuva on todella tulossa!

      Rescue Riders näyttää totisesti olevan nuoremmille lapsille suunnattu sarja, joka tuskin tulee olemaan samaa tasoa NKL-sarjan kanssa. Mutta kivasti sanottu, että sekin tulee varmasti omat faninsa löytämään. :)

      Poista
  3. Toivon että se lyhyt elokuva tulisi! Muuten huomasin että olet kirjoittanut Astridin lohikäärmeen nimeksi Myrskyliitäjä vaikka sen nimen kai pitäisi olla Myrskykiitäjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huomautuksesta! Koitan jossain vaiheessa saada tarkistettua kumpi nimi on se oikea.

      Poista
  4. Hei Koukkuhammas minä olen Julian Konzern. Olen kuullut että sinulla olisi Lohikäärme Sivut työn alla, ajattelin vain tässä kysyä että milloin sinä saisit ne valmiiksi koska olen lukenut kaikki ne mitkä olet saanut jo valmiiksi, ja haluaisin lukea lisää niistä koska ne kaikki ovat mielenkiintoisia.

    VastaaPoista