UUTINEN 10.5.2019

Lohikäärmemaailma on sammunut pieneen hiljaisuuteen nyt kun kolmas ja viimeinen elokuva on viimein tullut. Myöskin uutinen siitä, ettei televisiosarja jatkukaan (ainakaan Hikotuksen ja Hampaattoman seikkailujen osalta) on hiljentänyt monien lohikäärmefanien innostusta. Mutta onko Näin koulutat lohikäärmeesi elokuvasarja todella ohi vai onko lohikäärmeiden tulevaisuudella vielä jotain toivoa?

NKL-elokuvien ohjaaja Dean DeBlois on joitain vuosia sitten maininnut olevansa kiinnostunut jatkamaan NKL-maailmaa jonkinlaisilla spinoff-elokuvilla. Hän on maininnut haastattelussa olleensa kiinnostunut mm. kertomaan tarkemmin Valkan taustasta ja siitä miten hän todella päätyi Harhauttajan lohikäärmepesään. Asiasta ei olla kuitenkaan sen koommin mainittu uudelleen. Nyt kolmannen elokuvan tultua, DeBlois onkin sanonut uusissa haastatteluissa ettei olekaan kiinnostunut jatkamaan NKL-maailmaa, vaan pitää siitä kolmiosaisena trilogiana.

Tästä huolimatta toivoa kuitenkin on! Nimittäin lohikäärme-elokuvia levvittänyt Dreamworks Animation on tyytyväinen elokuvien suureen suosioon ja keräämäänsä tuottoon, joten he mielellään jatkaisivat tarinaa jollain tavalla. Dean DeBlois on sanonut muutama kuukausi sitten haastattelussa, ettei häntä haittaisi jos elokuvia tulisi lisää. Hän kuitenkin toivoo ettei niissä kerrota Hikotuksesta, vaan että ne sijoittuisivat samaan maailmaan, mutta toiseen aikakauteen ja kertoisi eri hahmoista. Voi siis olla mahdollista, että lohikäärmeitä tullaan vielä joskus näkemään, ainakin jossain muodossa. Tämä kaikki on kuitenkin vain haastatteluista poimittua tietoa, joten kaikki on mahdollista, mutta mikään ei ole varmaa.

Huom! Seuraava tekstikappale sisältää juonipaljastuksen NKL 3-elokuvasta:

Muuta aiheeseen liittyvää mielenkiintoista on kuulunut Äärirajoille-sarjan käsikirjoittajalta Richard Hamiltonilta, joka on vastannut viime aikoina muutamaan fanien lähettämään kysymykseen. Eräs innokas lohikäärmefani kysyi Twitter-tilillään Hamiltonilta, mitkä Hampaattoman ja Valkean Raivon poikasten nimet ja sukupuolet ovat. Hamilton kuitenkin vastasi, ettei voi paljastaa sitä vielä, koska se "saattaisi paljastaa jotain tulevasta projektista". Eli Raivojen lapsukaisilla ollaan selvästi tekemässä vielä jotakin, mutta mitä? Ehkä meille on tulossa vielä uusi lyhytelokuva? Tai ehkä jokin muu projekti, joka julkaistaan esim. DVD:n tai Blu-Rayn yhteydessä? Richard Hamilton vastasi myös toiseen kysymykseen Twitterissä, jossa joku oli kysynyt mitä Äärirajoille-sarjan hahmoille ja heidän lohikäärmeilleen tapahtui NKL 3-elokuvan tapahtumien jälkeen. Hamilton vastasi jälleen, ettei voi kertoa sitä vielä, vaikka mielelään haluaisi.

Juonipaljastukset loppuvat tästä eteenpäin:

Eli vaikuttaa siltä, että jotain NKL-maailmaan liittyvää saattaa hyvinkin olla suunnitteilla. Näistä projekteista ei kuitenkaan olla kuultu vielä mitään muuta, mutta toivotaan että jotain paljastuisi pian! Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että me lohikäärmefanit voimme vain istua odottamassa ja toivoa parasta. Mitä sinä haluaisit nähdä tulevaisuudessa? Uuden elokuvan? Lisää televisiosarjaa? Kerro ihmeessä alapuolella kommenteissa! :)

10 kommenttia:

  1. Toivon että Valkean Raivon ja Hampaattoman poikasista tehtäisiin edes joku mini animaatio tai mini elokuva se olisi niin hienoa! Ja olen itsekkin miettinyt mitä niille Äärirajoille-sarjan lohikäärmeille ja henkilöille kävi.

    VastaaPoista
  2. Uuden elokuvan näun koulutat lohikäärmeesi 4

    VastaaPoista
  3. Tarkistin niiden uusien lohikäärmeiden nimet elokuvasta ja elokuvan extroista. Se pieni Hobgobbler on Peikotus. Ne Grimmelin lohikäärmeet ovat Kuolonkouria. Se Crimson Goregutter on Tulipunainen hurmehuuru.


    Spoileri jos et ole katsonut elokuvaa!!!

    Night Lightit ovat Yön valoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo elokuvan extroissa ja elokuvassa mainittiin ne

      Poista
    2. Kiitos tosi paljon tiedosta!

      Toivon, että saan joskus vähän aikaa käyttööni, niin että ehdin viimein taas palata päivittämään näitä sivuja. :)

      Poista
  4. Saisko täältä kopioida näitä lohikäärme tietoja koska teen niistä itselleni kirjan

    VastaaPoista
  5. toivon et jotain tulee vielä koska eihän kukaan osannu oottaa sitä 3 elokuvaa ja huomasin että tossa textissä luki että hikotuksesta ja hampaattomosta ei tulis enää sarjaa vaan joistain muista joka ei oo miun mielestä järkevää koska ne kaikki elokuvat/lyhytelokuvat/sarjat liittyy hikotukseen ja hampaattomaan eli ne on päähahmot eli ei niitä voi vaan viskata ja tehä jostain uusista hahmoista?😢

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭toivotaan parasta 😭😭😭😭😭😭😭

      Poista