UUTINEN 9.9.2019

Muutama kuukausi sitten fanisivuille tuli uutinen mahdollisesta uudesta lyhytelokuvasta, josta on pyörinyt huhuja jo pidemmän aikaa. Nyt voin iloisena ilmoittaa, että huhut pitävät paikkaansa ja uusi lohikäärmeaiheinen NKL-lyhytelokuva on todellakin tulossa!


Uuden lyhytelokuvan nimi on englanniksi Homecoming, eli suomeksi "kotiinpaluu". Se on jouluspesiaali, joka sijoittuu NKL 3-elokuvan tapahtumien jälkeiseen aikaan. Lyhytelokuva tulee kertomaan Hikotuksesta, joka haluaa muuttaa viikinkien jouluisen juhlan perinteitä keskittymällä lohikäärmeisiin ja juhlimalla niitä. Tämä idea tuo mukanaan yllättäviä, hauskoja ja jännittäviä tilanteita, jotka auttavat öystiläläisiä muistamaan ikuisen siteensä lohikäärmeiden kanssa. Tarinassa tullaan näkemään niin Hikotus, Astrid ja muut tutut viikingit, kuin Hampaatonkin perheineen.

Toistaiseksi lyhytelokuvan ilmestysmispäivämäärää ei olla mainittu, mutta koska kyseessä on jouluspesiaali, se on todennäköisesti tulossa joskus loppuvuodesta, ehkä marras- tai joulukuussa. Vielä ei myöskään tiedetä onko se tulossa Suomeen, mutta pidetään peukkuja pystyssä! Yhdysvalloissa lyhytelokuva tullaan esittämään televisiossa NBC-kanavalla ja se tulee olemaan noin puolituntia pitkä.

Ohessa vielä kuva Playmobil-pakkauksesta, joka julkaistaan lyhytelokuvan kanssa:

2 kommenttia:

  1. HURRAA ja kalmolietson tulta, tulimatolohikäärme-kuningattaren leimahdus ja yön raivon tupla-plasmatärsky !!!

    VastaaPoista