UUTINEN 28.2.2019

Monet lohikäärmefanit ovat pitkään pohtineet, mitä tapahtui Dreamworksin uudelle NKL-televisiosarjalle, jonka piti olla tulossa tänä vuonna. Sarjasta kerrottiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten, mutta sen jälkeen siitä ei ole kuulunut mitään. Pitkään on tiedetty vain se, että sarjan nimi on Dragons: Rescue Riders ja että se tulee sijoittumaan NKL 2- ja NKL 3-elokuvien väliin. Viime aikoina sarjasta on kuitenkin alkanut vuotaa vihdoin esiin uutta tietoa, josta mikään ei kuitenkaan ole Dreamworksin virallistamaa. Tieto on tullut lähinnä sarjan tekijöiltä, NKL-elokuvien ohjaajalta Dean DeBloisilta, sekä muilta vastaavilta tahoilta. Joten kaikki tässä uutispostauksessa mainittu ei ole aivan sataprosenttisesti virallista tietoa. Saatujen tietojen perusteella, sarja tuleekin olemaan hyvin erilainen mitä alunperin luultiin - tässä kaikki mitä siitä tiedetään tähän asti:

NKL-elokuvien ohjaaja Dean DeBlois on ilmoittanut Twitterissään, ettei uusi Rescue Riders-sarja tulekaan olemaan tekemisissä NKL-maailman kanssa millään tavalla. Uudessa sarjassa ei ole tuttuja hahmoja tai paikkoja, eikä se ole kytköksissä suoraan NKL-elokuviin tai aiempiin televisiosarjoihin. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sarjassa ole esimerkiksi Hikotusta tai Hampaatonta ollenkaan, vaan siinä seikkailevat aivan eri hahmot. Kyseessä on siis enemmänkin spinoff-sarja, kuin varsinainen jatko aiemmille NKL-seikkailuille. Rescue Riders on myös suunnattu paljon nuoremmille lapsille - sen on sanottu olevan tarkoitettu noin 8-vuotiaille. Sarjassa on myös se ero NKL-maailmaan, että Rescue Ridersissa lohikäärmeet osaavat puhua, ainakin päähenkilön kanssa.

On edelleen silti hieman epävarmaa, onko sarja edelleen tulossa, sillä Dreamworks ei ole vieläkään maininnut siitä virallisesti. He ovat kuitenkin varanneet Rescue Riders-nimen tekijänoikeuksien suojaamaksi tavaramerkikseen, mikä voisi viitata siihen, että uusi sarja on edelleen tulossa myöhemmin tänä vuonna. Sarjasta ilmaantui myös keskeneräinen klippi Youtubeen (alapuolella muutama kuva klipistä), mutta niidenkään virallisuus ei ole varmaa.



Kaikesta huolimatta, on erittäin todennäköistä, ettei mitään varsinaista NKL-aiheista elokuvaa tai televisiosarjaa ole enää ikinä tulossa. Tämä on tottakai suuri harmi monille, mutta onneksi meillä on silti kolme erinomaista elokuvaa, sekä pitkä televiosiosarja, jotka voi kaikki katsoa koska vain uudelleen. Jos aiheesta saadaan lisää tietoa, ilmoitan siitä täällä Fanisivuilla.

Ja kiitos hirmuisesti kaikille kolmelle henkilölle, jotka osallistuivat NKL 3-arvostelun kirjoittamiseen! Kyseessä on kovin pieni määrä ihmisiä, mutta parempi se kuin ei ollenkaan! :) Julkaisen kirjoittamanne tekstit piakkoin. Kiitos vielä tosi paljon kaikille jotka osallistuivat! Olette ihan huippuja!

6 kommenttia:

  1. Tämä artikkeli antaa pienen toivon, että HTTYD ei lopu: https://www.cinemablend.com/news/2467293/how-to-train-your-dragon-3s-director-thinks-the-franchise-should-continue

    VastaaPoista
  2. Siis mä oon niin surullinen. Luulin et ois tullu uus sarja vanhoista hahmoista. Katon varmaan tätä uuttakin, mut hitsi!

    VastaaPoista
  3. Voi harmi! Ois ollu niin kiva nähä Hikotus päällikkönä ja miten elämä jatkuu ynnä muuta <3 <3. Näkyyhän jotain varmaan kolmannessa elokuvassa, mutta silti. :( En oo vielä nähny kolmosta :) sitä odottelen jännityksellä.

    VastaaPoista
  4. Mutta eikö nkl 3:sen tiimi ole sanonut että spin offit ovat mahdollisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän mielipiteensä tätä aihetta kohtan on hieman vaihdellut, mutta toivotaan vielä parasta! :)

      Poista
  5. Titanium Art. by. @droidart.com - Titsanium Art.
    Our 바카라 사이트 Titanium Art. by. @DroidArt. We created new Titsanium snow peak titanium Art. by. @DroidArt. columbia titanium boots Follow apple watch titanium vs aluminum @titsaniumart on titanium i phone case Twitter.

    VastaaPoista