UUTINEN 2.2.2019



Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuvan musiikki on nyt julkaistu ja sitä pääsee kuuntelemaan mm. Youtubesta. Suosittelen kaikille, sillä omasta mielestäni tämä on John Powellin yksiä parhaista töistä! Mutta muistakaa edelleen, että kappaleiden nimet paljastavat hieman elokuvan juonta, joten jos et ole vielä nähnyt elokuvaa, kannattaa kuunnella myöhemmin.

Viime päivinä on myös julkaistu kaksi uutta NKL-peliä: Dragons: Dawn of New Riders, upouusi seikkailupeli, jota myydään ainakin monessa verkkokaupassa, sekä Dragons: Titan Uprising, joka on ilmainen lohikäärmeiden keräämis- ja taistelupeli puhelimelle. Molemmista peleistä löytyy lisää infoa täältä.

Muistutan myös, että teillä faneilla on edelleen mahdollisuus kirjoittaa oma arvostelunne Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuvasta helmikuun loppuun asti, jos vain sellainen yhtään kiinnostaa! :) Ohjeet ja osallistuminen siihen löytyvät tästä linkistä.

Kertokaa ihmeessä alapuolella kommenteissa omia kokemuksianne peleistä, jos olette kokeilleet niitä. Ainakin itse olen tykästynyt tosi paljon Titan Uprising-peliin!

9 kommenttia:

  1. Olen itsekkin pelannut tuota uutta Titan Uprising-peliä, ja olen jo koukussa siihen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin vain miettineeksi että kun pelissä saa lohikäärmeen, ne ovat poikasia. Tarkoittaako se että me nähdään pikku Hampaaton?

      Poista
    2. En ole ihan varma, sillä pelin alussa Hikotus poistaa pelaajalta Hampaattoman niin ettei sitä voi käyttää. En ole pelannut vielä tarpeeksi, niin en tiedä voiko siinä saada Yön Raivoja tai Hampaatonta enää myöhemmin. Mutta ei välttämättä. :(

      Poista
    3. Jes! Siihen peliin tuli pikku Hampaaton, ja se on tosi söpö!

      Poista
  2. Moi Koukkuhammas! Mä rakastan näitä sun sivuja ja käyn täällä joka viikko lukemassa uusia lohikäärmejuttuja. :) Kävin eilen vihdoin katsomassa NKL 3:n ja rakastin sitä! Osaisitko kertoa kuitenkin noita NKL 3 ääninäyttelijöitä suomeksi, kun en oikeen tunnistanut elokuvassa? Ne kuulosti tosi samoilta, mut oon miettinyt niitä jo pitkään.

    Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa, kiitos paljon! Tosi kiva kuulla että sivut miellyttävät! :) Suomenkieliset ääninäyttelijät ovat muutaman elokuvateatterin sivun mukaan nämä:

      Hikotus: Aksu Palmén
      Astrid: Iina Kuustonen
      Suomusintti: Henri Piispanen
      Limalotja: Oskari Tamminen
      Ronski: Kristiina Wheeler
      Karski: Olavi Uusivirta
      Raivo: Hannu-Pekka Björkman
      Aimo: Jarmo Mäkinen
      Valka: Rebecca Viitala
      Grimmel: Jukka-Pekka Palo

      Poista
  3. Onko tämä rescue riders tulossa? Jos on, niin milloin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja millainen sarja tulee olemaan? Millainen juoni? Ja mistä kenties näkisi tämän sarjan?

      Poista
    2. Moikka! Valitettavasti sarjasta ei ole tullut uutta tietoa pitkään aikaan, joten ei ole varmaa onko se edelleen tulossa.

      Jos sarja kuitenkin tulee, se todennäköisesti sijoittuu NKL 2- ja NKL 3-elokuvien väliin ja kertoo siitä miten Hikotus ystävineen pelastaa lohikäärmeitä. Koska sarjasta ei tiedetä vielä muuta kuin sen nimi, en osaa vielä sanoa missä sitä voisi katsoa. Mutta on todennäköistä, että se tulisi Netflixiin Äärirajoille-sarjan tavoin.

      Toivotaan että sarjasta tulee pian tietoa!

      Poista