UUTINEN 7.10.2018

New Yorkin Comic Con-tapahtumassa esiteltiin tänään Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuvaa. Tilaisuudessa elokuvan tekijät näyttivät taas ihan uusia klippejä ja kertoivat lisää elokuvan tarinasta ja teosta. Yksi uusista klipeistä julkaistiin myös tapahtuman ulkopuolelle kaikkien nähtäville! Klipissä (tai pikemminkin teaser-trailerissa) esiintyy takauma Hikotuksen nuoruuteen, jossa Aimo kertoo hänelle lohikäärmeiden salaisesta maailmasta ja siitä kuinka Hikotuksesta nousee jonain päivänä Öystilän päällikkö. Tsekkaa video alta:


Tapahtumassa kerrottiin myös se, että NKL 3-elokuvan seuraava virallinen traileri on tulossa 25. lokakuuta, eli jopa hieman aikaisemmin mitä aiemmin oltiin sanottu! Tästä tulee mieleen myös lohikäärmeiden mystinen ensi-iltapäivä Suomessa, jota ei olla vielä monen harmiksi virallisesti ilmoitettu. Muutamat elokuvateatterit ovat kuitenkin kertoneet NKL3-elokuvan tulevan "näillä näkymin 25. tammikuuta" mikä on ihan huippua! Comic Con-tilaisuudesta saattaa nousta esiin myös lisää infoa ennen tätä, joten pidetään peukkuja pystyssä!

Elokuvasta on myös paljastettu viime aikoina muutamia uusia kuvia, joissa esiintyy myös hienot entistä paremmat esittelykuvat viikinkijengin uusista lohikäärmeasuista:

"Uusi häntä"-klipistä vuotanut kuva Hampaattoman uuden hännän rakentelusta.


Viikinkijengi upeissa uusissa asuissaan:




Lisäksi netissä on ennakkotilattavana muutamia NKL 3-aiheisia kirjoja, joiden kansissa nähdään mm. Hampaattoman uusi oma häntä, sekä tarkempia kuvia Light Furysta:




Mitä mieltä olit videosta? Entä miltä uudet kuvat näyttävät? Kuinka innoissasi olet kaikesta uudesta infosta mitä ollaan saatu? Kerro alapuolella kommenteissa:

6 kommenttia: