UUTINEN 23.10.2018

Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuvan toinen virallinen traileri julkaistaan torstaina!! Sitä ennen nettiin on ilmaantunut mielenkiintoinen hämmennystä herättävä uusi logo, joka kuuluu selvästi Dreamworksin lohikäärmesarjaan jollain lailla:


Dragons: Dawn of New Riders on herättänyt ihmetystä, sillä Dreamworks itse ei ole kertonut mistä tämä uusi logo on peräisin tai mikä se on. Kyseessä saattaa olla tulevan uuden televisiosarjan uudistettu nimi, joka tunnettiin aiemmin nimellä Dragons: Rescue Riders. Toinen vaihtoehto saattaa olla, että Dawn of New Riders on uusi tuleva lyhytelokuva, mutta sekään ei ole varmaa. Toivotaan että tästä uudesta mystisestä nimestä saadaan pian lisää infoa, sillä toistaiseksi siitä ei tiedetä tämän enempää.

Tämän lisäksi katso alta kaksi uutta mainospätkää NKL 3-elokuvasta:





Mikä Dawn of New Riders sinun mielestäsi on? Kummasta mainosklipistä pidit enemmän? Odotatko innolla tulevaa traileria? Kerro alapuolella kommenteissa:

6 kommenttia:

  1. oh my goood noi videot on niin söpöjä! :3

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintosta kyllä... Luulen että toi on se Rescue Riders-sarja uudella nimellä, mutta saa nähä... Ihania noi videot! ^w^

    VastaaPoista
  3. Tulevan leffan uuden trailerin perusteella se Dragon hallussa ollut Harhauttajapetokin tulee näyttäytymään jälleen kerran.

    VastaaPoista
  4. Siem on lisää lightfuryja niinku sanotyii ja harhauttaja on suel ja kaikkee kivaa tapahtuu oon iha hypeis

    VastaaPoista
  5. Se on peli mikä on tos logos

    VastaaPoista