UUTINEN 10.6.2018


Näin koulutat lohikäärmeesi 3 traileri on täällä!

Tämä uutinen on valitettavasti päiviä myöhässä, koska en valitettavasti ole ollut kotona muutamaan viikkoon enkä siten ole päässyt tietokoneen äärelle tätä kirjoittamaan. Mutta kuten moni lohikäärmefani varmasti jo tietää, Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuvan ensimmäinen traileri on julkaistu Youtubeen! Hurraa!

Traileria ennen meille julkaistiin muutama kuva, jossa näkyivät mm. Light Fury ja Grimmel, sekä lisäksi nettiin vuoti ennenaikojaan elokuvan ensimmäinen juliste, joka komeilee nyt tuossa tekstin yläpuolella. Leffasta julkaistiin alkuperäisen version lisäksi myös suomenkielinen traileri, jossa elokuvan suomenkieliseksi nimeksi on annettu yksinkertaisesti Näin koulutat lohikäärmeesi 3, tosin tämä tieto saattaa vielä muuttua. Myös trailerissa kuullut suomalaiset ääninäyttelijät eivät välttämättä ole lopullisia, tosin Aksu Palmén todennäköisesti tulee jälleen Hikotuksen ääneksi.

Tässä muutama kuva elokuvasta, sekä tietysti itse traileri molemmilla kielillä:

Englanninkielinen traileri elokuvasta

Sama traileri suomeksi

Suomenkielisessä trailerissa nähty elokuvan logo

Light Fury

Hikotus ja Hampaaton

Näiden tietojen lisäksi elokuvan ohjaaja Dean DeBlois on kertonut kolmannesta elokuvasta mielenkiintoisia faktoja, joissa selviää mm. ettei Light Fury ole Yön Raivo, vaan ihan omaa lajiaan, sekä hän mainitsee miten kolmas elokuva tulee kannattelemaan Hikotuksen kasvutarinaa ja käsittelee luopumista. Tässä muutama hänen sanoistaan:

"Oli hyvin tarkoituksenmukaista, että jokainen jakso Hikotuksen kasvutarinassa käsittelee aikuistumista. Ensimmäinen elokuva kertoi itsensä hyväksymisestä heikkouksistaan huolimatta. Toinen elokuva kertoi nuoruuden luopumisesta ja siirtymisestä aikuisuuteen. Kolmas elokuva taas keskittyy - se kertoo rohkeudesta uskaltaa päästää irti. Se itsessään on maailmanlaajuinen aikuistumisriitti."

"Elokuva lupailee tulevaisuutta Hikotukselle ja Astridille, mutta kertomalla tästä enemmän luokiteltaisiin juonipaljastukseksi. Hiccstrid-fanit tulevat olemaan iloisia."

"Light Fury on Hikotuksen ja Astridin keksimä lajinnimi. Emme tarkoituksella antaneet sille henkilökohtaista nimeä, sillä halusimme pitää sen villinä. Se ei ole Yön Raivo, se on muunnos omasta lajistaan omilla piirteillä ja kyvyillään. Toisin kuin Hampaaton, se ei ole lajinsa viimeinen edustaja."

"Lohikäärmeiden salainen maailma on yhdistelmä fantasiaelementtejä kiinnitettynä oikean maailman fysiikkaan. Sieltä löytyy sieniä, bioluminenssia ja korallia, antaen sille vieraan maailman vaikutelman. Tarkoituksena oli luoda uskottava maailma, joka voisi sijaita omamme alapuolella. Kuten koko Näin koulutat lohikäärmeesi-sarjassa, me luotamme oikean maailman fysiikkaan ja elementteihin, käyttämättä koskaan taikuutta."

"Olen aina vähän pettynyt, kun joku kertoo ettei itkenyt katsoessaan elokuvaani."

"Grimmelistä oli tarkoitus tehdä moniulotteinen ja mielenkiintoinen. Hän ei ole ainoastaan ovela, vaan myös hurmaava ja nokkela. Hän on myös hyvin kunnianhaluinen ja itsevarma kyvyistään. Halusimme tuoda tähän elokuvaan älykkään vastustajan Hikotukselle. Ja F. Murray Abraham on uskomaton roolissaan."

"Valkasta on tullut osa Öystilän yhteisöä. Opettaen Hikotusta, Astridia ja muita viikinkijengiläisiä taitaviksi lohikäärmeenpelastajiksi. Cate Blanchett palaa rooliinsa, ja kuten aina, tekee upeaa jälkeä saaden hahmon heräämään eloon."

Mitä mieltä olet trailerista? Pidätkö Light Furysta? Mikä oli lempikohtasi trailerissa? Kerro alapuolella kommenteissa:

9 kommenttia:

  1. RAKATAN TÄTÄ!! En jaksa odottaa!

    VastaaPoista
  2. Mä odotan jostain syystä tosi innolla mikä Light Fury mahtaa olla suomeksi. Se on vähän vaikee suomentaa että se kuulostaa hyvältä. Jotenkin aattelen että ehkä joku Yön Valo? Tai Yön kajo? Tai joku semmonen. Ne ei sanonut sitä vielä tossa trailerissa niin jäin pohtimaan.

    VastaaPoista
  3. Mun lempikohta oli kun hampaaton tanssi ihan lopussa XD

    VastaaPoista
  4. okei okei okei mut mä tajusin jotain tosi söpöä!! kun hampaaton ekan kerran esittäytyy tolle light furylle, se koittaa hurmata sen kävelemällä kahella jalalla. ja sitten mä tajusin! hampaaton ei oo ikinä nähny miten lohikäärmeet hurmaa toisiaan, mutta se näki nkl kakkosessa miten aimo ja valka tanssi keskenään rakastuneina! niin mitä jos hampaaton yrittää tehä sitä dancing and the dreaming tanssia tossa!!! ja siks se kävelee kahella jalalla!! näyttää ihan siltä!

    VastaaPoista
  5. Light Fury on tosi kaunis :)

    VastaaPoista
  6. Mä rakastan tota uutta lohikäärmettä! Sen on NIIIIIIN SÖPÖ. Mä myös vähän mietin et onko Astridin hiukset letillä vai ei kun trailerista ei oikein selvästi nähnyt. Ja onko tämä viimeinen elokuva vai tuleeko vielä jokin sarja tai jotain muuta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää varmaan odottaa tarkempaa kuvaa Astridista, sillä noista hiuksista on kyllä vähän hankala sanoa miten ne ovat. Tämä on viimeinen elokuva, mutta tämän elokuvan jälkeen alkaa uusi televisiosarja, jonka nimi on englanniksi Dragons: Rescue Riders!

      Poista
    2. Ainakin traileria katsoessa jos onnistuu pysäyttämään oikeaan aikaan voi huomata Astridin hiuksien olevan ainakin joistain kohtia auki.

      Poista