UUTINEN 5.5.2018

Näin koulutat lohikäärmeesi elokuvasarjan kolmas osa lähestyy hitaasti mutta varmasti. Elokuvasta on edelleen näillä näkymin tulossa traileri sekä mahdollista uutta tietoa kesäkuussa, mutta siitä huolimatta olemme saaneet jo nyt keväällä pieniä maistiaisia siitä, mitä kolmannessa elokuvassa tulee tapahtumaan!

Tämä teksti ei ole siis varsinaisesti uutinen, vaan pieni yhteenveto siitä, mitä tähän asti elokuvasta ollaan saatu kuulla. Eniten uutta tietoa saatiin viime viikolla järjestetyssä CinemaCon-tapahtumassa, jossa elokuvasta näytettiin ensimmäinen virallinen kohtaus pienelle yleisölle. Jos et halua tietää elokuvan tarinasta tai alkuasetelmasta mitään, suosittelen jättämään tämän uutistekstin kokonaan väliin.



Uusi vihollinen

Meille on paljastettu jo aiemmin, että kolmannessa elokuvassa tulee olemaan Dragon lisäksi uusi vihollinen, joka kantaa nimeä Grimmel the Grisly (ääninäyttelijänä englanniksi F. Murray Abraham). Nyt Grimmelistä on paljastettu hieman lisää - ilmeisesti hän tulee olemaan jonkinlainen metsästäjä, jonka suurin tavoite on tuhota maailmasta kaikki jäljellä olevat Yön Raivot, mukaanlukien Hampaattoman.

Light Fury

CinemaConissa esitetyssä kohtauksessa esiintyi uusi lohikäärme, jonka englanninkielinen nimi on Light Fury. Light Fury muistuttaa Yön Raivoa, mutta on väriltään valkoinen ja omaa violetit silmät. Kyseessä on mitä ilmeisimmin naaraspuolinen lohikäärme, josta tulee Hampaattomalle potentiaalinen pari.

Hidden World

Vielä ei täysin tiedetä mikä elokuvan nimessä mainittu "hidden world" tulee olemaan, mutta uusien tietojen perusteella kyseessä on jokin erikoinen toinen maailma, johon Light Fury-lohikäärme pystyy menemään. Hikotus sanoo kohtauksessa, että kaikkien viikinkien ja lohikäärmeiden tulee paeta ja piiloutua tähän maailmaan.

Hikotuksen ikä

Hikotus tulee olemaan elokuvassa samanikäinen kuin NKL 2-elokuvassa, mutta filmissä on myös kohtauksia joissa hänellä näkyy parta ja hän on hieman vanhemman näköinen.

Uusi juonikuvaus

Kolmannesta elokuvasta paljastettiin lyhyt juonikuvaus jo kauan aikaa sitten, mutta nyt siitä ollaan julkaistu hieman tarkempi sellainen, mikä kertoo elokuvasta hieman lisää:

"Dreamworks Animationilta tulee kovasti odotettu huipennus yhdelle historian suosituimmista animaatiosarjoista: How To Train Your Dragon: The Hidden World. Mikä alkoi epätodennäköisenä ystävyytenä nuoren viikingin ja raivoisan lohikäärmeen välillä, on muodostunut eeppiseksi trilogiaksi joka käsittää heidän elämäänsä. Tässä seuraavassa luvussa Hikotus ja Hampaaton löytävät viimein todellisen kohtalonsa: Öystilän kylää johtava viikinkipäällikkö Astrid vierellään, sekä oman lajinsa johtava alfalohikäärme. Kun molemmat nousevat omaan rooliinsa, synkin uhka jonka he ovat vielä koskaan kokeneet - sekä naaraspuolisen Yön Raivon ilmestyminen - tulevat testaamaan heidän sidettään lujempaa kuin koskaan ennen."

Mitä mieltä olet kaikesta uudesta infosta? Entä Light Furysta ja Grimmelistä? Kerro alauolella kommenteissa:

5 kommenttia:

  1. Tää on siis niin jännää etten kestä!! Toi light fury kuulostaa mageelta!

    VastaaPoista
  2. EIKÄÄ! EN JAKSA ODOTTAA!! Uskon jotenkin että Grimmel ei ole hirveän ”lihaksikas” tai sillee ”iso” niiku Hikotuski. En tiiä.. nimestä vaa tuli mieleen ;) Traileri/koostetta odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin Grimmelistä ihan samaa! Saa nähdä miltä hän todella näyttää. :)

      Poista
    2. Eniten haluaisin nähdä Light Furyn. Se vaan kiinnostaa ja kuullostaa niin jännältä. Ja juu en kyllä toivo että Grimmel on Dragoa "lihaksikkaampi" ja "karmivampi". Missasin NKL 2- elokuvan mutta onneksi tiedän sen tapahtumat kaikista pätkistä ja juonikuvauksista jossa siitä on paljastettu.

      Poista
  3. minäkin vuotan NÄIN KOULUTAT LOHIKÄÄRMEESI 3 elokuvaa

    VastaaPoista