UUTINEN 17.4.2018


Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuva lähestyy ja ensimmäinen trailerikin on jo kulman takana. Siispä on todennäköistä, että elokuvasta ropisee pikkuhiljaa esiin uutta tietoa. Dreamworks onkin tänään ilmoittanut, että elokuvan koko nimeksi on tulossa englanniksi:
 

How To Train Your Dragon: The Hidden World.

Eli toisin kuin elokuvasarjan aiemmat osat, tämä elokuva sai NKL-nimen perään lisänimen, mikä on herättänyt kummastusta joissain faneissa. On tosin pikkuruinen mahdollisuus, että nimi saatettaisiin vielä vaihtaa ennen elokuvan julkaisua. Mitä mieltä sinä olet uudesta nimestä? Olisitko halunnut sen olevan vain Näin koulutat lohikäärmeesi 3? Ja mitä uskot nimen tarkoittavan? Kerro alapuolella kommenteissa:

6 kommenttia:

  1. En tiedä muuta uskon rlokuvassa tullaan näkemään joku uusi maa jossa on lohikäärmeitä. Vaikka toisia yön raivoja, koska nkl 2 leffassa Hikotus jo puhuu niistä. :D
    Uusi pahis? Vai Drago? Viggo? Ken tietää. Toivottavasto trailer tulee pian! En jaksa odottaa enään!! Olen odottanut jo sitä 6kk!

    VastaaPoista
  2. Vau! Tosi siistiä saada uutta infoa! En malta oottaa traileria nyt!! :D

    VastaaPoista
  3. Hidden World vois kyllä tarkottaa Yön Raivojen salasta maailmaa, mikä olis mahtavaa! Ainakin leffassa tulee olemaan Hampaattoman lisäksi enemmän niitä, joten ehkä toi maailma on niiden! :)

    VastaaPoista
  4. Luin että Hampaaton tapaa tässä leffassa tyttöystävän, joka on valkoinen Night Fury ja englanniksi nimeltään Light Fury. Sellainen esiintyy myös NKL-kirjoissa. Ja ilmeisesti Öystilän väki pakenee uutta vihollista Grimmeliä, joka koittaa metsästää Night Furyt sukupuuttoon ja haluaa tappaa Hampaattoman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooooo, mä kuulin tosta myös! Nyt oon ihan sika innoissani siitä millanen Light fury on!!

      Poista
  5. Toi lisä-nimihän saattaa viitata vaikka Ice Age 3:n tapaan johonkin maanalaiseen yönraivojen pesään, tai johonkin vastaavaan.

    VastaaPoista