UUTINEN 1.8.2015.

Piirustuskilpailuun osallistuminen on nyt päättynyt!

Kiitos todella paljon kaikille osallistujille. Työt ilmestyvät esiin tänne sivuille muutaman päivän päästä, jolloin myös voittajatyön äänestäminen alkaa.

Toisena asiana minä Koukkuhammas pyytäisin taas apua, jos vain sellaista löytyy. Nimittäin haluaisin kovasti saada Äärirajoille-sarjan jaksojen sekä uusien lohikäärmelajien suomenkieliset nimet tietooni, mutta koska en  omista Netflix-tunnuksia, en voi tarkistaa niitä itse. Jos joku ystävällinen lohikäärmefani haluaa auttaa tässä ja kertoa ne nimet kommenteissa, olisin hyvin kiitollinen. :)

16 kommenttia:

  1. Haluaisin auttaa mutta mullakaan ei ole tunnuksia :( mutta odotan innolla että kuvat tulevat :) t PÖLLÖ ); >}}= ps. Alan luultavasti käyttää vaan nimeä Pöllö :)

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä kuin Pöllö, eli auttaisin mielelläni mutta multakin puuttuu tunnukset. Hööh. :( Toivotaan että jollain olisi ne. En malta odottaa että kaikki kuvat tulee! :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on kyllä netflix mut viimeks ku katoin nii siinä pitää hoitaa yks juttu pois alta ennen ku voi kattoo mitää. Mut mä autan mielelläni heti ku pääsen sinne kattoon! :D :)) :)
    Jännittävää nähdä millasia kuvia kakki on piirtäny!!!!!!!! Ja millaisia lohnareita keksiny!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Kiitos tosi paljon! Toivon että saat autettua. :) Kaikkien lohikäärmeet ovat tosi hienoja ja on kivaa päästä julkaisemaan ne täällä pian!

      Poista
  4. Moikka Koukkuhammas! Mä onnistuin luomaan linkin sen nimi on tarinat mut siellä ei oo tekstiä..... vaikka mä tein sinne ``sivulle`` tekstiä. Miks se ei julkaise sitä? Tein sille URL-osoitteen ja kaikki mitä piti tehä osaatko kenties auttaa?
    Kiva et kisa tulee piaan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Todella outoa. En kyllä osaa yhtään sanoa miksei siellä näy tekstiä. Voisitkohan pistää sen linkin tänne niin yrittäisin käydä sillä sivulla itse? Olisi kiva nähdä miltä se näyttää, vaikka siellä ei olisikaan tekstiä. Ehkä keksin mistä se johtuu silloin.

      Poista
    2. Tässä ois nyt se linkki

      http://tarinat.fi/

      Jos sen kirjottaa firefox:iin niin siinä on tyhjää mut jos sen kirjottaa googleen se ei näytä kun jotai ei nettiä tai mite se nyt olikaan. :(

      Poista
    3. Hmm... En kyllä osaa sanoa. Aika outoa ettei tuossa linkissä ole sitä blogisi nimeä ollenkaan. Jotain on selvästi mennyt pieleen, mutta en valitettavasti osaa auttaa. :( Toivotaan että saat jotain keksittyä!

      Poista
    4. Heipä hei koukkuhammas! Mun isäauttoi luomaan sen linkin olisin iloinen jos vaikka kurkistaisit

      Poista
    5. Vau! Nyt näen sen ja sitä pystyy klikkaamaan. Kiva että sait sen toimimaan! :)

      Poista
  5. Moikka! Odotin tässä kuukauden vaihtumista ja ainakin tuo Death Song on ainakin suomeksi Kuolemalaulu. Tossa katoin How to Train Your Dragon Wikissä ja käänsin Google-kääntäjä sivulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mutta en halua kääntää lohikäärmeiden nimiä suoraan englannista suomeksi, vaan haluan niiden oikeat, viralliset, televisiosarjassa käytetyt nimet. :)

      Poista
  6. Mä osaan sanoo sen verran et se on kuolonlaulu ja sit on yönkauhuja (mitsvark ja sen jengi) (en sit tiiä kirjotetaanko ´mitsvark noi?) Sitten on myös kanuuna ja en muista muita.

    VastaaPoista
  7. Mä aattelin et jos tiiätte nii voitteks kertoo millo ne kuvat tarkalleen tulee ja millon kerrotaan voittaja vai onks sil voittajal kerrottu jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten tuossa yläpuolella olevassa tekstissä sanotaan, kuvat tulevat tänne parin päivän päästä. Varmaan viikonloppuna. Silloin alkaa myös kuvien äänestys, jonka jälkeen voittaja paljastuu.

      Poista