UUTINEN 13.10.2019


Vaikka Näin koulutat lohikäärmeesi-trilogia on tullut päätökseensä, meitä lohikäärmefaneja hemmotellaan vielä kerran yhdellä upouudella NKL-lyhytelokuvalla! Uusi jouluspesiaali Homecoming on saanut viimein julkaisupäivämäärän, sekä lyhytelokuvasta on ilmestynyt muutamia ensimmäisiä kuvia ja tarkempi juonikuvaus.

Homecoming-tarina esitetään Yhdysvalloissa televisiossa 3. joulukuuta ja sen pituus on 20 minuuttia. Vielä ei ole tietoa milloin se on tulossa Suomeen, vai onko ollenkaan, mutta toivotaan parasta! Lyhytelokuvan animaatiotyyli tulee olemaan lähellä elokuvien tasoa. Alla vielä uusin juonikuvaus lyhytelokuvasta, sekä muutama kuva:

"On kulunut kymmenen vuotta siitä, kun lohikäärmeet muuttivat salaiseen maailmaansa, ja vaikka Hampaaton ei enää elä Uudessa Öystilässä, Hikotus jatkaa tuttuja juhlaperinteitä jotka jakoi aikanaan parhaan ystävänsä kanssa. Vaan Uuden Öystilän viikingit alkavat unohtaa ystävyytensä lohikäärmeiden kanssa. Hikotus, Astrid ja Raivo tietävän tasan mitä tehdä, pitääkseen lohikäärmeet kyläläisten sydämissä. Ja kaukana meren toisella puolen, lohikäärmeillä on omat suunnitelmansa..." 



14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tosta kommentista ei ole kenellekään mitään hyötyä. Ja se on Valkea Raivo ei Päivän Raivo.

      Poista
  2. Musta tuntuu että NKL-elokuvia tullaan tekee eri nimellä lisää kun kattoo ton lyhärin nimeä takaisin kotiin

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. En valitettavasti päivitä sivuja tällä hetkellä ollenkaan, paitsi vastailen joskus kommentteihin jos satun huomaamaan niitä. En osaa vielä sanoa jatkanko sivujen tekoa myöhemmin, vai jäävätkö ne tällaisiksi.

      Poista
    2. Eli lisää kunnon elokuvia ei ole tulossa ? Ja mistä noita lyhyt elokuvia näkee ?

      Poista
    3. Ei, lisää elokuvia ei ole tulossa. Osa lyhytelokuvista saattaa olla Netflixissä. Löysin myös CDON.com-verkkokaupasta DVD:n, jossa on mukana kaikki neljä lyhytelokuvaa eikä maksa kuin 7 euroa.

      Tässä linkki verkkokauppaan:

      https://cdon.fi/elokuvat/nain-koulutat-lohikaarmeesi-short-film-collection-46586012

      Poista
  4. Tuleeko kunnon elokuvia ikinä enään? :'(

    VastaaPoista
  5. Olen tässä vähän mietiskellyt sitä, että tuleeko NKL 3:lle mitään jatko sarjoja, koska olisi aika mielenkiintoista seurata Hikotuksen lapsien ja Hampaattoman pentujen kasvua???

    VastaaPoista
  6. ootko nähny uuden sarjan trailerin?

    VastaaPoista
  7. Millon how drain your dragon4 suomeen ja vastää nopeesti

    VastaaPoista