UUTINEN 21.12.2018


Nyt on hyvä hetki olla lohikäärme-fani, sillä ensi vuonna meitä hemmotellaan. Näin koulutat lohikäärmeesi 3 liitää elokuvateattereihin tammikuussa ja nyt on ilmoitettu, että ensi vuonna on myös tulossa kaksi ihan uutta NKL-aiheista peliä! Kaiken huipuksi mystinen uusi Rescue Riders-niminen lohikäärmesarja on luultavasti edelleen tulossa kolmannen elokuvan jälkeen, joten lohikäärmefaneilla riittää innostumisen aihetta! Tässä uutisessa keskitytään kuitenkin uusiin peleihin, joista on noussut esiin uutta tietoa:

Näillä Fanisivuilla on vanhempi uutinen Dawn of New Riders-nimisestä uudesta NKL-pelistä, josta pääsee lukemaan täältä, mutta nyt pelistä on ilmaantunut upouusi traileri, sekä sen mukana hieman uutta tietoa. Trailerissa näkyy entistä tarkemmin, millainen peli on kyseessä. Vaikka siinä esitellään uusia hahmoja, pelissä näyttää olevan myös vanhoja tuttuja, sekä elokuvistakin tuttuja paikkoja. Alla traileri pelistä:


Toinen ensi vuonna tuleva NKL-peli on nimeltään Dreamworks Dragons: Titan Uprising. Kyseessä on mobiilipeli, jonka on luonut Ludia - sama yhtiö joka on tehnyt suositun Rise of Berk-pelin. Titan Uprising on pulmapeli, jossa on tarkoitus kasvattaa ja kouluttaa lohikäärmeitä, joita löytyy pelistä lähes 100 erilaista. Lohikäärmeillä voi taistella toisia vastaan, ja niitä vahvistamalla voi koittaa muodostaa voimakkaimman mahdollisen tiimin. Eri lohikäärmepareja voi myös yhdistellä keskenään ja luoda näin ihan uusia lohikäärmelajeja.


Dreamworks Dragons: Titan Uprising on tulossa Androidille ja iOSille vuoden 2019 alkupuolella. Toistaiseksi ei ole ihan varmaa, koskeeko tämä kaikkia maita, joten on mahdollista että se saapuu Suomeen hieman myöhemmin. Alla vielä traileri pelistä:


Mitä mieltä olet peleistä? Aiotko kokeilla molempia tai toista niistä? Oletko pelannut Ludian Rise of Berk-peliä aiemmin? Kerro alapuolella kommenteissa:

10 kommenttia:

  1. Haluun ehdottomasti kokeilla tota mobiilipeliä! Näyttää kivalta! Ja oon myös pelannu Rise of Berkiä :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää joulua koukkuhammas! :) Ootko sä muuten pelannu jotain nkl-pelejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin! Mulla oli pitkään Rise of Berk-peli puhelimessa, mutta en ole pelannut sitä sen jälkeen kun vaihdoin uuteen puhelimeen viime keväänä. Kokeilin myös School of Dragons online-peliä kun se tuli, mutta en ikinä palannut siihen.

      Poista
  3. Ihan huippua! Aion ainaki kokeilla tota mobiilipeliä! En oo hirvee peluri enkä kovin aktiivinen siinä lajissa varsinkin kun vastuksena on koulu ja muut... Mutta aion kokeilla!

    VastaaPoista
  4. Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

    VastaaPoista
  5. Aion ehdottomasti kokeilla puhelin peliä ja ehkä tuota toistakin kun saatiin ps4 joululahjaks niin voisin ostaa sen.

    VastaaPoista
  6. Saatan kokeilla molempia, mut ainakin tota puhelinpeliä!

    VastaaPoista
  7. Ihan mageeta mä ennästyin jo huolestua ettei nkl jatkuiskaan tai sarjat

    VastaaPoista