UUTINEN 7.8.2016.

Siitä on aikaa kun viimeksi saatiin jotain uutta lohikäärmeisiin liittyvää infoa. Tosin tällä kertaa kyseessä on harmi kyllä enemmän huhu kuin oikea uutinen, mutta parempi se kun ei mitään eikö vain? Internetissä on pyörinyt eilisen päivän ajan Douglas Sloanin (joka työskentelee televisiosarjan parissa) kirjoittama twiitti:


Hän mainitsee twiitissään juuri aloittaneensa työskentelyn viimeisten televisiosarjan jaksojen parissa, ja mainitsee että jaksoja on nyt yhteensä 118. Se mikä tästä tekee outoa ja mielenkiintoista on se, että televisiosarjassa on tällä hetkellä vain 79 jaksoa ja niitä oli tarkoituskin tulla vain 92. Jos jaksoja olisikin tulossa 118, se tarkottaisi että Äärirajoille-kausi jatkuisi mahdollisesti vielä yhdellä kaudella, niin että uusia julkaisemattomia jaksoja olisikin tulossa 13:n sijaan vielä 39!

Harmi kyllä vielä ei ole varmaa onko tämä todella totta, mutta monet sivustot ovat päivittäneet tietonsa televisiosarjan jaksomäärästä numeroksi 118. Ei muuta kuin sormet ristiin ja toivotaan että saisimme vielä yhden kauden lisää! Jos tästä aiheesta selviää jotain uutta, siitä ilmoitetaan täällä Fanisivuilla!

5 kommenttia:

  1. OMG jeeeeeesss please!!! *w* Olis mahtavaa jos ne tekis lisää jaksoja!

    VastaaPoista
  2. Awwwwww <3 Ois MAHTAVAA jos ne tekis vielä lisää jaksoja!!!!

    VastaaPoista
  3. Joo tehkää pliis lisää!! :D

    VastaaPoista
  4. Haluan nähdä lisää kyllä.

    VastaaPoista