UUTINEN 23.6.2016.

Äärirajoille-kauden uudet jaksot tulevat huomenna, mutta sitä ennen meille paljastettiin vielä hieman uusia klippejä ja kuvia sarjasta. Yhdessä videoklipeistä esiintyy ihan uusi lohikäärmelaji, jonka nimi on englanniksi Singetail. Ohessa myös kuvia kyseisestä lohikäärmeestä, heti videoiden jälkeen:



SINGETAIL:




KUVIA SARJASTA:



8 kommenttia:

  1. Heippa! Huomasitko sinä tätä muutoksia. Tässä sarjassa tulee vielä kuudes kausi, eli tämä on viides kausi 13 jaksoa joka alkoi. Eli 4 kausi jaksossa alkaa Astridin ryhmä viimeiseen Nuija ja kynnet - Osa 2, eli se on otettu kolmannen kauden osa 13 jaksoa. Huomasin Wikissä jakso luottelussa joka on tehty muutoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, huomasin tämän muutoksen itsekin, mutta pidän tuotantokaudet edelleen samoina kuin ennenkin täällä Fanisivuilla. Onhan se kuitenkin ihan selvää ettei esimerkiksi näiden uusimpien 13:sta jakson loppu ollut tuotantokauden loppu, vaan pelkkä cliffhanger. Mutta kiitos huomatutuksesta! :)

      Poista
  2. Singetaililla on aika hauska ääni. Ja se on mageen näkönen :)

    VastaaPoista
  3. Pelaako kukaan School of Dragons:ia? Etsiskelen kavereita/pelisuraa sinne, kun melko vähän on suomalaisia! Kaveriksi minut saa lisätä koodilla: ASQKR1
    Nimeni on siellä TeresaWaterfall.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä tuon oman koodin löytää?

      Poista
    2. Mietin ihan samaa. Olisi kiva tietää!

      Poista
  4. Wow!! Mahtavaa!! Itse en oo vielä päässyt seuraan noita uusia jaksoja mut aion varmana katsoa heti kun tilaisuus tulee!!!

    VastaaPoista