UUTINEN 25.11.2015.

Hei pitkästä aikaa! Siitä on aikaa kun viimeksi tuli muhkeita lohikäärme-uutisia. Pian onneksi Äärirajoille-sarja jatkuu, jolloin Netflixiin julkaistaan 13 uutta jaksoa. Kolmas kausi päättyy siihen. Vähän aikaa sitten uusien jaksojen julkaisupäivämääräksi ilmoitettiin viimein 16. joulukuuta, mutta nyt Dreamworks näyttäisi vaihtaneen päivän tammikuuksi 2016.

Harmi kyllä, vielä ei ole varmaa kumpi päivämääristä on oikea. Tammikuu 2016 on todennäköisempi, mutta siitä ei voi olla sataprosenttisen varma. Kun virallinen päivämäärä julkaistaan, siitä kerrotaan täällä Fanisivuilla varmasti.

Sitä ennen, hauskaa joulunodotusta kaikille!

HUOM! Tänäkin Jouluna Fanisivuille on tulossa jotain hauskaa! Tällä kertaa luvassa ei kuitenkaan ole piirustusten lähettämistä, vaan jotain muuta. Kannattaa siis käydä sivuilla vilkaisemassa 1. joulukuuta, jos haluat voittaa hienoja palkintoja.  
 
PÄIVITYS: Jos mielesi tekee katsoa Lohikäärmeratsastajat-sarjaa suomeksi televisiosta, nyt siihen on tilaisuus! Jaksot näytetään uudelleen YLE TV2:lta, aina lauantai-aamuisin kello 09:35. Jaksot tulevat myös katsottavaksi Yle Areenaan.

9 kommenttia:

  1. Wow!!!! Mahtavaa!!!!! Kuinka moni on muutes huomannu että Lohikäärmeratsastajat on alkanu uusiks areenasta? Niit tulee 1. kaudesta lähtien lauantaisin ja alkaa samaan aikaan ku ennenki eli n. puoli kymmenen tai vähän yli.
    Hyvää Joulun odotusta kaikille!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollutkaan itse huomannut että noita jaksoja tulee taas. Kiva että ilmoitit siitä täällä! :)

      Poista
  2. Jeeee! Uusia uutisia! :D En malta odottaa että uudet jaksot alkavat! Ja kiva kuulla että tänäkin Jouluna tulee jotain kivaa. Osallistun varmasti, koska viime vuonna en ehtinyt piirtää kuvaa. :(

    VastaaPoista
  3. Miksi Lohikäärmeratsastajat-sarjaa ei tule enää Yle Areenasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika outo kysymys, kun tuossa yläpuolella olevassa tekstissä nimenomaan sanotaan, että jaksoja näytetään parhaillaan Yle Areenassa.

      Poista
  4. Jaksoja tulikin neljä, mutta ei enempää.

    VastaaPoista
  5. Anteeksi väärä tieto, niitä tuleekin nykyään kahden viikon välein

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään. Minun olisi pitänyt vastata tarkemmin.

      Poista