UUTINEN 5.4.2015.

Sunnuntain Wondercon-tapahtuma on ohi, ja siellä paljastettiin kuin paljastettiinkin hieman uutta tietoa tulevasta kaudesta ja näytettiin siitä muutama uusi kuva. Valitettavasti kauden julkaisu venyi hieman eteenpäin, mutta paljastettiin että se on tulossa Amerikan Netflixiin kevään sijaan vasta kesäkuussa. Vielä ei ole tietoa siitä, milloin sarja alkaa Suomessa.

Lisäksi mainittiin että kyseinen kolmas kausi, Race to the Edge, tulee sisältämään yhteensä 13 jaksoa. Kauden tapahtumat sijoittuvat yhden vuoden ennen Näin koulutat lohikäärmeesi 2-elokuvan tapahtumia. Wonderconissa mainittiin vielä, että sarjassa tulee olemaan jonkinlainen mystinen artefakti, jota kutsutaan nimellä Dragon Eye. Ilmeisesti kyseinen esine tulee olemaan suuressa roolissa sarjan aikana.

Tässä on muutama uusi kuva sarjasta:



Ja tässä on vielä kuva uudesta lohikäärmeestä, joka tulee esiintymään sarjan uudella kaudella. Lohikäärmeen nimi on englanniksi Deathsong:





Lohikäärme-sivulle on alkanut tulla uutta tietoa. Koitan saada loputkin sivuista valmiiksi pian!

Kuulostaako uusi kausi mielestäsi hienolta? Näyttääkö uusi lohikäärme upealta? Kerro alapuolella kommenteissa:

20 kommenttia:

  1. Hienolta kyllä kuulostaakin ja tuo uus lohikäärme on myös upea! Löysin Wikissä tämä lohikäärme nimellä Submaripper joka näkyy sarjakuvassa. Tässä linkistä näät sarjakuvan kuvat kun rullaat vähä alaspäin.

    http://howtotrainyourdragon.wikia.com/wiki/Submaripper

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä! :)
      Kiitos taas kerran linkistä Temu! Olisi kiva päästä lukemaan tuota sarjakuvaa.

      Poista
  2. Toi uus lohikäärme näyttää kuniilta :> kolmas kausi (ainakin jotain episodeja) on kuullemma jo Netflixissä... Tai ainakin Instassa oli paljon siitä juttua... :D
    Harmi kun ei oo Netflixiä... :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestäni tuo uusi lohikäärme on tosi kaunis. :3 Hassua että jaksoista on Instassa juttua, koska niitä ei kyllä olla vielä julkaistu. Tarkistin asian, eikä yhtäkään jaksoa ole vielä tullut mihinkään. Outoa...

      Mutta joitain lyhyitä klippejä muutamasta ensimmäisestä jaksosta on ilmaantunut nettiin, joten ehkä kyseessä ovatkin ne. Minuakin harmittaa etten omista Netflix-tunnuksia...

      Poista
    2. Kannattaa käydä kattomassa Dreamworksin virallisesta Insta-profiilista :>

      Poista
    3. Kävin siellä, mutta en nähnyt mitään videoita sarjasta. :S Mutta siellä oli kyllä joitain kuvia.

      Poista
  3. Jeee!!! Toivottavasti toi 3. kausi alkais mahollisimman pian!!!!!!!!! Toi lohikäärme kuva tossa ylhäällä on upee! En malta oottaa et nään että millainen se on si tv-sarjassa!! Toi linkin lohnari oli myös upee!!!!!!!
    Moikka!

    VastaaPoista
  4. Vauuuuuu! En malta odottaaaaa!! Toi uusi lohikäärme on tosi kaunis! <3

    VastaaPoista
  5. Mulla on ny kolme figuuria!!! Ny mulla on Hampaaton, Pilvihyppääjä ja Myrskykiitäjä. Mut multa puuttuu vielä Koukkuhammas, Läskilötkö, Yrjä ja Röyhkä.
    Hauskaa kesän odotusta!
    Mun tuttu kuuli toissapäivänä peipon liverrystä.
    Tiiättehän mitä se tarkoittaa?
    Puoli kuuta peipposesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Olen ihan kade! Haluaisin kovasti Pilvihyppääjän itselleni. :3 Hyvää kesän odotusta myös sulle, Heidi! Itsekin näin yhden peipposen - ei se kesä kaukana ole... :)

      Poista
  6. Mä muuten luin noi sun kirjoittamat jutut NKL 1 lohnareista. Niist tuli sika hyviä!! Mistä sä oot saanu tietää jotai niit juttui esim poikasista ja silleen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla että joku on lukenut niitä. :) Sain suurimman osan tiedoista suoraan NKL:n virallisilta nettisivuilta, täältä näin:

      https://www.howtotrainyourdragon.com/explore

      Loput tiedoista sain itse elokuvista ja sarjasta, sekä leffojen lisämateriaalista dvd-levyillä. Olen myös lueskellut joskus NKL-aiheista Wikiä, ja omistan Art of How to Train Your Dragon 2-kirjan, jossa lohikäärmeistä kerrotaan jonkin verran.

      Poista
  7. Mielenkiintoista tietoa saatiin... en malta odottaa että sarja alkaa! Ja hei, nuo uudet tiedot tuolla lohikäärme-sivulla ovat kivoja. Luin ne kaikki, kirjotit oikein hienosti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Koitan saada kirjoitettua tiedot lopuistakin lohikäärmeistä mahdollisimman pian. :)

      Poista
  8. Moi koukkuhammas!
    Kun mä löysin ehkä kuukausi tai pari sitten tämän sivun yllätyin että suomenkielinen lohnariblogi on edes olemassa
    Olen semmoista vähän etsiskellytkin ja sen jälkeen kun löysin tämän on tullut miltei joka päivä käytyä täällä.
    Ja haluasin vain sanoa että on todella kiva kun olet tehnyt tämän blogin.
    (En tiennyt minne kommentoida joten päädyin suoraan etusivullesi:))))
    P.s. haluaisitko ryhtyä kirjekaverikseni lohnariaiheesta tietty?
    Kerron vähän itsestäni että tiedät mihin ryhtyä tai ei ryhtyä.
    Eli olen 13-vuotias moona satakunnasta (enempää en kerro näin juliksesti osoitteestani)
    Tykkään eniten kalmolietsoista
    Ja yön raivosta. Minulla on ikävä kyllä hirveä käsiala mutta saa siitä selvää (luultavasti) iälläsi ei ole väliä koska kirjoituksistasi on käynyt ilmi että olet tosi kiva enemmän voisimme jutella sitten jos suostut kirjekamukseni.
    Voin lähettää vaikka sähköpostiosoitteeni tai jotain jos suostut voisimme minun puolestani millä keinolla vain ollq yhteydessä.
    Mutta vastaathan minulle :))
    P.s. en ole kauhean aktiivinen joten kerran viikossa tai harvemmin on kirjoitustyylini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Moona!
      Tosi kiva kuulla että tykkäät tekemistäni sivuista. Viime aikoina mulla on ollut tosi vähän aikaa kirjoitella tänne mitään, joten ne ovat harmillisesti vähän kesken. Mutta kiva silti että viihdyt täällä! Ihana kuulla! :)

      Valitettavasti en usko että pystyn ryhtymään nyt kenenkään kirjekaveriksi. Olen tosi iloinen ja otettu siitä että kysyit mua, mutta mun elämä on tällä hetkellä harmillisen kiireisessä pisteessä, ettei mulla mitenkään ole aikaa sellaiseen. Sori. :(

      Kiitos kuitenkin tosi paljon että kysyit ja kiitos että pidät sivuistani! Toivottavasti näen sua täällä paljon ja kirjoittelet kommentteja aina kun siltä tuntuu! :)

      Kiitos ihanasta viestistäsi! <3

      Poista
  9. Oho ei tämä ollutkaan etusivu sori vähän myöhässä huomasin
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa ollenkaan! Nämä sivut ovat välillä vähän sekavat. :D

      Poista