UUTINEN 13.4.2015.

Race to the Edge-sarjasta on jälleen julkaistu uutta mielenkiintoista tietoa. Niistä hienoin on tietysti tämä alla oleva teaser-traileri:


Sarjasta on kirjoitettu seuraavanlainen juonikuvaus:

"Race to the Edge-sarjassa Hikotus, Hampaaton ja muut matkustavat Öystilän ulkopuolelle, josta he löytävät mystisen artefaktin nimeltään Dragon Eye, joka johdattaa heidät uusien maailmojen ja lohikäärmeiden luokse. Mutta lohikäärmeratsastajien tulee varoa rosvoavia lohikäärmeenpyytäjiä, jotka haluavat artefaktin itselleen."

Näyttää siltä, että sarjan ensimmäiset 13 jaksoa ilmestyvät kaikki Netflixiin katsottavaksi samana päivänä, jonka jälkeen uusia jaksoja julkaistaan muutaman kuukauden välein lisää. Ensimmäiset jaksot julkaistaan 26. kesäkuuta. Sarjassa tulee esiintymään uusia lohikäärmelajeja, joista osa näkyy myös ylläolevassa videossa. Lisäksi sarjassa esiintyy kokonaan uusia viikinkiheimoja, ja Hikotuksen ja Hampaattoman väliseen ystävyyteen keskitytään kuulemma paljon.

Mitä pidit uudesta trailerista? Kuulostaako sarja tähän mennessä mielestäsi kivalta? Kerro alapuolella kommenteissa:

19 kommenttia:

  1. Katoin sen ja nyt TODELLAKIN ODOTAN INNOLLA 3. KAUTTA!!

    VastaaPoista
  2. Jeeee! En malta odottaa! Toivotaan että noi jaksot tulee suomeenkin mahdollisimman pian! Haluan päästä kattomaan niitä!

    VastaaPoista
  3. Vau, näyttää kyllä hienolta! Animaatiojälki on selvästi parantumassa entisestään, ja muutenkin sarjan kuvaus vaikuttaa mielenkiintoisemmalta kuin ennen. Tiedossa taitaa olla tähän asti paras kausi. :)

    VastaaPoista
  4. Toi traileri on upee!!! Lohikäärmeratsastajat sarja on niin mahtava ja onneks tulee vielä neljäski kausi!!!!! En malta oottaa!!!!!!!!!!!!
    Hauskaa kevättä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Traileri on kyllä tosi upea! Meillä lohikäärme-faneilla kävi tuuri, kun saatiin näinkin hieno televisiosarja. :D Hauskaa kevättä myös sulle, Heidi!

      Poista
  5. On todella upea traileri! En malta odottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Traileri on kyllä hieno! En itsekään malttaisi odottaa! :)

      Poista
  6. Just kivalta vaikuttaa tää uusi kausi. Ja tosi kivaa että Heather, tai suomeksi Varpu, on siinä! Ja sillä on oma lohikäärme! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ihan kiva päästä näkemään lisää Varpua! :)

      Poista
  7. onks varpu siinä??? millane lohnari sillä on ????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eräässä haastattelussa sanottiin että Varpu tulee esiintymään uudessa kaudessa. Hänen lohikäärmeestään ei tiedetä muuta, paitsi että sen nimi tulee ilmeisesti olemaan Windshear eli "tuulenmuutos".

      Poista
  8. Mä aion todellaki kattoo joka ikisen 3. kauden jaksoista!!!! Mä oon kyllä muutenki kattonu kaikki tähän mennessä tulleet jaksot ja aion niinku jatkossaki.
    En malttais oottaa että toi alkaa!!!!!!!!!!!!!
    Hauskaa vappua!!
    Syökää paljon munkkeja ja juokaa paljon simaa!!!
    R.I.P Lumiukko
    Mun hamsu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! En ikinä jättäisi yhtäkään jaksoa katsomatta! :D
      Hauskaa (myöhäistä) Vappua myös sulle, Heidi! :)

      Poista
  9. Pystytkö laittamaan jaksot tänne sitten kun ne tulevat, kun minulla ei ole Netflixiä ja haluaisin mielelläni nähdä kaikki jaksot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti en voi laittaa jaksoja tänne sivuille, koska se rikkoisi liikaa tekijänoikeuksia. Sitä paitsi itsellänikään ei ole Netflix-tunnuksia, joten joudun katsomaan jaksot netistä. Voin kuitenkin laittaa linkkejä jos/kun löydän jaksoja jostain.

      Poista
  10. Tekijänoikeudet ennen kaikkea! Onneksi omastatakaa löytyy kuitenkin NKL:2, eikä tekijänoikeuksia tarvitse kysellä kun se on vaan omassa käytössä. Kiitos kuitenkin��.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään. :) Ja voin tosiaan pistää linkkejä jos jaksoja ilmestyy nettiin.

      Poista
  11. Tuleeko nämä jaksot myös yle areenaan? Meillä ei ole netflixiä joten näkyykö ne muualla...

    VastaaPoista