UUTINEN 23.1.2015.


Alun perin Näin koulutat lohikäärmeesi 3-elokuvan oli tarkoitus tulla vuonna 2016. Dreamworks Animation joutui kuitenkin siirtämään elokuvan julkaisua vuodella eteenpäin. Dreamworks on ollut viime aikoina jo pidemmän aikaa rahallisessa pulassa, jonka vuoksi studio on joutunut pahaan tilanteeseen: se joutuu pian irtisanomaan 500 työntekijää, ja lisäksi studio ei voi julkaista niin montaa elokuvaa seuraavina vuosina kuin oli tarkoitus.

Tämän vuoksi he joutuivat myös työntämään monien elokuvien julkaisupäivää pidemmälle, jonka vuoksi Näin koulutat lohikäärmeesi 3 siirrettiin taas vuodella eteenpäin. Näillä näkymin elokuva on tulossa siksi vasta kesäkuussa 2018. Tämä tietysti harmittaa, mutta asialle ei voi mitään. Toivotaan että Dreamworks saa asiansa kuntoon, jottei monien suosikki-studio joudu lakkauttamaan itseään kokonaan.

Voit lukea kokonaisen artikkelin tästä aiheesta täältä: Dreamworks rahapulassa!

Mitä mieltä olet uutisesta? Oletko huolissasi Dreamworks Animation-studiosta? Kerro alapuolella kommenteissa:

28 kommenttia:

  1. Voi harmi! Täähän on ihan kauheeta! D: Lohikäärmeet siirtyy koko ajan vaan kauemmas ja kauemmas ja nyt Dreamworks on vielä pulassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi ikävää... Ja he joutuvat vielä irtisanomaan ihmisiä jotka ovat työskennelleet NKL 1:n ja 2:n parissa. :( Tosi huono juttu Dreamworksille.

      Poista
  2. huono juttu, mut onneks nkl3 kuitenkin tulee jos ne kerran jättivät jotain leffoja kokonaan tekemättä. en kyllä jaksais millään oottaa 2018 mut ei siihen nyt niin kauan ole. parisen vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. NKL on varmaan niin hyvin menestynyt, että he halusivat pitää sen. :) Jouduttiinhan me fanit odottamaan NKL ykkösen ja kakkosenkin välillä neljä vuotta ja selvittiin siitä, joten ei tämä nyt niin kamalaa ole.

      Poista
  3. Harmittaa kyllä kovasti, koska jo 2017 tuntui että se on ihan liian kaukana. Mutta hyvää kannattaa odottaa, vai mitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei siinä kauan mene kun onkin yhtäkkiä jo 2018! :) Ja NKL 3 on varmasti odottamisen arvoinen!

      Poista
  4. Harmi kyllä Dreamworks on yks parhaita animaatio studioita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tai ehkä jopa paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toivottavasti se ei joudu lakkauttaan itteään kokonaan!!!!!!!!!!!!!! No ei voi mitään... Ikävilläkin asioilla on tarkoitus niinhän sitä sanotaan... Ja tällä paranee olla toosi hyvä tarkoitus tai mä repeen!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä siitä, että Dreamworks on ehkä jopa paras animaatio-studio! Harmittaa tosi paljon että he ovat pulassa. Toivotaan todella etteivät he joudu lakkauttamaan koko studiotaan. :(

      Poista
  5. Toivottavasti saavat raha-asiat kuntoon! Rakastan Dreamworksia! (。•ㅅ•。)♡

    VastaaPoista
  6. OMG!!! Karseeta ja mun tietsikalla ei näy enää vieraskirjaa!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vieraskirjaa ei enää ole. Sivusto koki aika suuren muutoksen, jonka vuoksi keskustelut tapahtuvat tästä lähtien näissä uutis-sivuissa. Fanisivut tulevat keskittymään enemmän uutisiin ja fanien viesteihin, kuin muuhun sisältöön.

      Poista
  7. Hei taas, pitkästä aikaan! Juuri tultuaan tänne olin ällikällä lyötyä kun näin täällä on vähän muuttunut. Yritinkin etsiä viesti sivua, mutta se olikin siirretty uutinen sivulle. On kyllä aika upea täytyy sanoa. Joten täällä puuttuu ne viikingin hahmo sivu, joten milloin ne ilmaantuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Joo, sivut ovat kokeneet aika suuren muutoksen. Vieraskirjaa ei enää ole, vaan tästä lähtien kommentit ja viestit voi laittaa näihin uutis-sivuihin. :) Kiitos, kiva kuulla että tykkäät uudesta ulkoasusta!

      Sisältöä tulee olemaan sivuilla vähemmän, joten esimerkiksi viikingeistä ja heidän lohikäärmeistään ei ole täällä enää tietoa. Mutta sivut lohikäärmelajeista ovat tulossa toivottavasti mahdollisimman pian!

      Poista
  8. tosi ikävää kun poistit vieraskirjan, mutta saahan täälläkin puhuamuutakin kuin uutisesta... Ja on se leffa rottatouluille tai joku sinnepäin sen pää ``hiiren`` ääninäytteliä on samakun hikotuksella joten vähän yllätyin kun katoin sen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täällä uutisissa saa kyllä puhua ihan mistä haluaa. :) Rottatouille taisi olla sen leffan nimi, ja siinä on tosiaan sama ääninäyttelijä kuin Hikotuksella: Aksu Palmén.

      Poista
  9. Moi Koukkuhammas! Hieno uusi ulkoasu! :) Osaatko sanoa mistä voisi ostaa NKL-aiheisia koruja? Niinku sormuksia tai kaulakoruja? Nettikaupat kelpaa, myös ulkomaalaiset, mutta jos voisit suositella jotain niin se olisi kiva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos paljon! :) NKL-aiheisia koruja löytyy varmaan juuri kaikista suurimmista nettikaupoista, kuten Amazonista, Ebaysta tai Etsystä. Kannattaa katsella niistä.

      Poista
    2. Tarkoitin oikeastaan tolla suosittelulla että oletko esimerkiksi sä ostanut jotain koruja joita suosittelisit mulle tai muille. :D Kirjoitin vähän epäselvästi tohon samaan lauseeseen niin se oli ehkä vaikea tajuta. Mutta joo, siis jos tiedät jotain kivoja koruja niin kerro ihmeessä. :)

      Poista
    3. Hups, en tajunnutkaan. :D Mutta en valitettavasti ole katsonut mitään NKL-aiheisia koruja mistään, joten en kyllä osaa suositellakaan sitten mitään...

      Poista
  10. ainakin eBay netti kaupassa oli joitain kun ite selasin kannattaa kattoo sieltä :)

    VastaaPoista
  11. Ja muuten ois järkevää et teet tollasen linkin (niinku tossa elokuvat ja jne.) uutisille sillä sinne pääsee vaan jos tulee esim. googlen kautta mulla tää on nimittäin pika näppäimenä alotus näytöllä eli tää vie suoraan elokuviin (en tiiä miks?) eli ois helpompi löytää tää keskuste paikka :) <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
    T:sarppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se uutiset-sivu on nykyään näiden Fanisivujen etusivu, jonka takia ylimääräistä linkkiä sinne ei tarvitse. Hassua että sulla pikanäppäin toimii noin, koska itselläni se ainakin laittaa minut Fanisivujen etusivulle, eli juuri siihen uutis-sivulle. Outoa...

      Mutta jos haluat helposti uutiset-sivulle, niin klikkaa vain näiden Fanisivujen otsikkoa. Siis sitä tekstiä tuossa ylhäällä jossa lukee "Näin koulutat lohikäärmeesi Fanisivut." Siitä pääsee etusivulle. :)

      Poista
  12. Tiiän mut sit jos menee niiku esim tonne elokuvat osioon niin mun pitää sit vaival ettii tää :( ja miks tossa kuvassa on kuu ukko on pudonnu???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olet elokuva-sivulla ja haluat nopeasti ja helposti etusivulle missä ovat nuo uutiset, niin klikkaa vain tämän sivun yläreunassa olevaa tekstiä "Näin koulutat lohikärmeesi Fanisivut." Ei siinä mitenkään hirveästi vaivaa pitäisi olla. :) Tai jos olet mennyt etusivun kautta elokuva-sivullle, niin klikkaa vain Internet-selaimesi "takaisin edelliselle sivulle" näppäintä.

      Poista
    2. Niin ja kuu-ukko on kuvassa pudonnut, koska Dreamworks on vaarassa lakkautua kokonaan, ja heidän logonsa on tuo kuu-ukko. Se kuvaa Dreamworks-studion hankalaa tilannetta.

      Poista
  13. VARO KUU-UKKO!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  14. mä oon katonu kaikki NKL 2 oli aik raaka mun miälest

    VastaaPoista